Cégünk 2002-es megalakulását követően, 2005 júliusában nyitotta meg Győrben a Skandináv Fatelepet. Kezdetben szárított faanyagok forgalmazásával, lambéria, hajópadló, és asztalos fenyő fűrészáru értékesítésével foglalkoztunk, de a vásárlóink által elvárt igényeknek megfelelően folyamatosan bővítettük kínálatunkat!

Mindig törekedtünk a maximális anyagminőségre és kivitelezési kidolgozottságra, aminek az lett az eredménye, hogy lassan eljutottunk egy olyan szintre, amit már nem sok fa alapanyag tud túlszárnyalni: ez a THERMOWOOD eljárással készített teraszburkolatok, falburkolatok, padlóburkolatok. Ezen eljárással gyártott termékek forgalmazása és kivitelése során rájöttünk, olyan faipari burkolat ami szép – tartós – és nem kiirtott őserdőkből származik az csak egy thermowood fa lehet.

A thermowood fa anyagok megérdemelnek egy önálló megjelenést, ezért létrehoztuk a THERMOWOODMASTER weboldalt, melyen a thermowood hőkezelési eljárással készített teraszburkolat, padlóburkolat, falburkolat a minőségének méltó egyedi megjelenést és az ismertetőkön keresztül be tudjuk mutatni vásárlónknak ezt a környezetbarát termékünket!

A mai napra cégünk több mint 60 fajta szauna kályhát – 100 fajta szauna kiegészítőt és 19 fajta szauna lambériát és padlécet forgalmaz kis és nagykereskedésben A Skandináv Fatelepen Győrben mindent megtalál ami egy igazán minőségi szaunához kell! Célunk, hogy a szauna trendeket követve a legújabb szauna kiegészítőkkel szolgáljuk ki vásárlóinkat a legmagasabb színvonalon és a legjobb áron!

Cégünk mára hivatalos Magyarországi forgalmazója a HELO, TYLÖ, NARVI és IKI szauna kályháknak és szauna kiegészítőinek!

Minden általunk épített magáncélú szauna kabinra 5év Garanciát adunk!

A szauna építéshez szükséges teljes termékkínálatunk bemutatására létrehoztuk a SAUNAMASTER weboldalt, így biztosítva az általunk forgalmazott szauna fa építőanyagok, szauna kályhák és a szauna kiegészítők színvonalas bemutatását!

Ha saját kezűleg szeretné megépíteni szaunáját, használja a szauna építési gyorstalpalónkat, mi széles termékskálával rendelkezünk a szauna szerkezeti fától a szauna lambérián, szauna padléceken és a különböző típusú, teljesítményű szauna kályhákon át a különböző szauna kiegészítőig, nálunk mindent megtalál! Szaunanagyker Webáruházunkban kényelmesen rendelheti meg az összes alapanyagot és kiegészítőt ami egy szaunához kell!

Szauna Nagyker Webáruház

Céljaink az elmúlt időszak alatt sem változtak! Figyelmes kiszolgálás, folyamatos akciók, kedvezmények!

Közvetlenül importálunk Európa északi országaiból, így biztosítva vásárlóinknak a legjobb árat és a széles választékot!


.

Skandináv Fatelep Győr

Nyitva: Hétfő-Péntek 08:00 – 17:00, Szombat 08:00 – 12:00

  • 9024 Győr, Baráti u. 1.
  • +36 96 415 047, +36 20 416 42 77
  • info@skandinavfa.hu
  • +36 96 415 047

Küldjön Üzenetet!

(*) jelölt mezők kitöltése kötelező

  • 6 + 58 =