BSH Ragasztott Gerenda

AKCIÓS Bruttó ára: 333.000, – Ft/m³ HELYETT 255.000.- Ft/m³-től

Fém helyett fát!

A technika fejlődésével új teret nyer magának a fa! Ami eddig lehetetlen volt, most az is megvalósítható az új BSH fával!

A BSH, rétegragasztott gerenda fő előnye a normál fagerendákkal szemben, hogy jóval időtállóbb. Más fával ellentétben több szempontból is jóval környezetkímélőbb megoldás. Először is a lamellák ragasztásához melamingyantát használnak, ami nem csak javít a szerkezeti egységén, de gátolja a rovarok bebábozódását. Másodszor alacsony nedvességtartalmának köszönhetően nincs szükség külön vegyszeres kezelésre, így egy környezetbarát megoldást kínál számunkra.

A BSH olyan gerenda, mely bárhol felhasználható a modern faépítéshez, ahol nagy teherbírásra és pontos méretekre van szükség. Széles, nyitott terek megépítésére, de akár könnyűszerkezetes házakhoz is kiválóan alkalmas. Sőt, kerti bútorok, padok, szaletlik, födémek is készíthetőek belőle. Esztétikus és különleges megjelenésének köszönhetően akár íves, hullámos felületek is egyszerűen kialakíthatók. A BSH tetszés szerinti formában és méretben állítható elő.

A BSH gerenda eleganciája mellett tűzvédelmi szempontból is kedvező, mivel égés során kiszámítható és egyenletesebb az égési ideje, ezért sokkal tűzállóbb és biztonságosabb, mint beton szerkezetes társai. Maximálisan alaktartó és a repedésképződés szinte kizárt rajt, mivel nagyon alacsony a nedvességtartalma (11-12%), ezért nincs súlyvesztesége. Nagy fesztávok elérhetők rajta akár kis súly és keresztmetszetek mellett is. (Akár 100 m.) A BSH gerenda minden egyes darabja szigorú körülmények között ellenőrzött.

Az akciós ár a következő méretekre érvényes:

  • 100 x 100 x 13500mm
  • 120 x 120 x 13500mm
  • 120 x 160 x 9000mm

LEHETŐSÉG VAN A FENTI MÉRETEKTŐL ELTÉRŐ MÉRETŰ BSH GERENDA RENDELÉSÉRE, EGYEDI AJÁNLATUNKÉRT KERESSE KOLLÉGÁINKAT IDE KATTINTVA!

 

 
AKCIÓS Bruttó ára: 255.000, - Ft/m³-től