augusztus 24, 2017

Új helyre költözünk!

0 Hozzászlás

Az új telephelyünk Győrben (9024 Győr, Baráti u. 1.) az új Möbelix bútoráruházzal szemben, Győrújbarát felé a vasúti átjáró előtt épült meg!

A termékpalettánk folyamatos bővülése miatt szükségessé vált egy nagyobb telephelyre történő költözés. Az új telephelyünk kiválasztásánál fontos szempont volt az eddig megszokott jó megközelíthetőség és hogy a kiszolgálást  kulturált környezetben, továbbra is magas színvonalon tudjuk biztosítani vásárlóinknak, a megszokott szakmai hozzáértéssel! Ezen szempontok alapján esett választásunk Győrben a 83-as főút melletti szabad területre!

Az új telephelyünk Győrben (9024 Győr, Baráti u. 1.) az új Möbelix bútoráruházzal szemben, Győrújbarát felé a vasúti átjáró előtt, a Pándzsa patak mellet került megépítésre. A környéken kialakult kereskedelmi övezet (Tesco, KIKA, Aldi és a rengeteg üzlettel rendelkező Family Center) ismertsége és egyszerű megközelíthetősége vásárlóinknak is előnyt jelent.

ELKÖLTÖZTÜNK!

2017.09.18-ától már az ÚJ TELEPHELYÜNKÖN várjuk Kedves Vásárlóinkat!

A régi telephelyünkről az ÚJ telephelyünket a következő módon közelítheti meg, autóval 10 perces út az egész:

uj-skandinavfatelep-terkep

Az új és szebb Skandináv Fatelep győri telephelyének építése közel 12 hónapja indult és mostanra érkezett el a költözés ideje. Az elmúlt hónapokban folyamatosan azon voltunk, hogy a vásárlóink ne érezzék meg a költözéssel járó esetleges fennakadásokat, így a raktárkészletünk bizonyos részét már az új telephelyünkön tartottuk.

Telephelyünk a jelenlegi (régi) 714 m²-es területtel szemben jóval több, mint három és félszeresére, 2 460 m²-re növekedett, a murvás talajjal szemben egy térkövezett, ügyfélparkolóval kialakított, megújult Skandináv Fatelepen várjuk!

Bemutatótermünk és a központi irodánk kialakítása során szükséges fa alapanyagoknál természetesen a fatelepünk által forgalmazott minőségi alapanyagokat használtunk! A klimatizált eladótér és bemutatóterem, illetve a tárgyaló kilakatásánál is törekedtünk arra, hogy vásárlóinknak a jelenleginél magasabb színvonalú kiszolgálást biztosítsunk! A jelenlegi (régi) 40 m²-es könnyűszerkezetes épülettel szemben, egy tágas, betonszerkezetű, körben üvegfalú 90 m²-es bemutatóterem került kialakítása, valamint egy 20 m²-es tárgyalóterem, ahol nyugodt körülmények között tudunk segítséget nyújtani vásárlóinknak!

A raktározási kapacitásunk is a jelenlegi (régi) 170 m²-el szemben több, mint két és félszeresére, 450m²-esre növekedett és a jelenlegi (régi) faszerkezetes raktárunkkal szemben, egy ipari beton járófelületű, könnyűszerkezetes csarnok került felépítésre, ezáltal nagyobb raktárkészlettel, sokkal gyorsabb kiszolgálást tudunk biztosítani vásárlóinkat!

Az új telephelyünkön így fogadjuk vásárlóinkat bemutatótermünkben és lehetőség van nyugodt környezetben a tanácsadásra tárgyalónkban:

Elérkezett a végleges költözés időpontja, így 2017. augusztus 28-tól folyamatosan költözünk át az ÚJ telephelyünkre, de a költözés ideje alatt a jelenlegi telephelyünkön várjuk Kedves Vásárlóinkat!

Mi már nagyon várjuk, hogy az ÚJ telephelyünkön fogadjuk régi és új vásárlóinkat! Ugye találkozunk? 😉

Telefonos elérhetőségük változatlan, továbbra is a jól megszokott +36 20 416 42 77 telefonszámon várjuk hívását!